top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Директорът на The Witcher 3 и други бивши служители на CD Projekt обявиха ново студио - Rebel Wolves

Директорът на The Witcher 3 и други бивши служители на CD Projekt са основали ново студио Rebel Wolves, за да работят върху ролева игра "AAA dark fantasy".

 
Rebel Wolves
 

Konrad Tomaszkiewicz, който е работил по Cyberpunk 2077 като ръководител на продукцията и вторичен директор, обяви този ход в прессъобщение. Новото им студио ще има за цел да се откъсне от тежестта на AAA студиата за разработка и да се работи екипно и сплотено.


За всички нас тук, в Rebel Wolves, видеоигрите винаги са били нещо, което сме смятали да правим... Ние разработваме видеоигра, която бихме искали да играем по начин, по който игрите трябва да бъдат правени. Искаме да развием жанра на cRPG, като създаваме незабравими истории и предизвикваме дълбоки емоции, всички работим като здраво сплотен екип, обединен от споделена цел и амбиция. Колективно си представяме Rebel Wolves като място, където опитни разработчици на игри могат да възродят страстта си, където могат да се съсредоточат върху занаята си и да излеят любовта си в невероятно, амбициозно заглавие. Искаме да останем малки и пъргави – място, където хората се грижат един за друг.

, каза Tomaszkiewicz в изявление.

Това беше повторено от Jakub Szamałek, режисьор и главен сценарист на Rebel Wolves.

За да създадем наистина страхотни игри, няма да преследваме тенденции или цифри. Нашата цел е ясно дефинирана: да създаваме запомнящи се игри, да разказваме вълнуващи истории и да предизвикваме емоции... Искам да работя върху заглавия, които хората ще запомнят

, казва Szamałek.


Към Tomaszkiewicz и Szamałek от Rebel Wolves ще се присъединят колеги ветерани от индустрията като дизайнерския директор Daniel Sadowski, анимационният режисьор Tamara Zawada, арт директорът Bartłomiej Gaweł, финансовият директор Michał Boryka и ръководителят на студиото Robert Murzynowski, които са работили заедно по игри като Thronebreaker, Cyberpunk, , Shadow Warrior 2 и поредицата The Witcher.


Първата игра от Rebel Wolves ще бъде „ААА тъмна фантазия, построена в Unreal engine 5“, която ще бъде част от продължаваща сага.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page