top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Сценария по The Witcher 3 е почти готов

Сценарият за третия сезон на The Witcher, на Netflix, е почти готов, според шоурънъра Lauren Schmidt Hissrich, който говори с TechRadar преди днешнaтa премиера на сезон 2.

 
The Witcher 3 Script Almost Ready
 
Почти сме готови с фазата на сценарийте и това е невероятно. Наистина съм развълнуван от това как се оформя сезонът, защото е базиран на любимата ми книга от сагата, която е „Време на презрение“

Време на презрение е вторият роман за Вещера и е предшестван от Кръвта на елфите и две колекции с разкази, които бяха материал за първите два сезона на шоуто.

Чувствам, че сезони 1 и 2 подготвят полето за всичко огромно, което предстои да се случи. Творческият процес сега наистина едва започва. Имаме сценарии и сега ще върнем режисьорите, актьорите и наистина ще започнем да се ровим по-дълбоко и да разсъждаваме напред-назад и да се уверим, че това е перфектният сезон.

каза Hissrich пред TechRadar.


Сезон 1 на The Witcher излезе в Netflix през декември 2019 г. Снимките на втория сезон започнаха в началото на 2020 г., но бяха прекратени точно след началото на пандемията през март и не бяха възобновени до август 2020 г. Няколко месеца по-късно Covid-19 епидемия на снимачната площадка предизвика второ забавяне. В допълнение, нараняване, претърпяно от вещера Хенри Кавил (разкъсано подколенно сухожилие) също забавя премиерата. Снимките най-накрая приключват този април, а седем месеца по-късно, сезон 2 на The Witcher е тук.

Aко третият сезон започне да се снима в началото на 2022 г. и не бъде отложен, възможно е да се появи в Netflix по-бързо от втория сезон, но тъй като творческият процес сега започва и Covid-19 все още е фактор, бихме заложили на друг двугодишен цикъл на производство, който ще постави сезон 3 през декември 2023 г. Засега това са само спекулации, но със сериала-предистория The Witcher: Blood Origin, планиран да излезе през 2022 г., изглежда е добро предположение, че Netflix ще остави основната история да почива до 2023 г.


От друга страна, Hissrich има план за седем сезона за The Witcher и Кавил каза, че той „абсолютно“ ще играе Гералт за всички сезони, ако Netflix продължи да подновява шоуто. Ако двугодишните цикли продължат, хипотетичен седми сезон ще започне да се снима през 2030 г. и ще излезе през 2031 г. Това ще постави 12 години между първия сезон на The Witcher и неговия седми и последен сезон. За сравнение, „Игра на тронове“ продължи осем сезона за осем години, от 2011 до 2019 г.


Засега всичко, което знаем със сигурност за бъдещето на шоуто е, че третият сезон е с почти готов сценарий.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


229 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


То сериала е по поредицата книги на Анджей Сапковски и могат директно да направят сценариите на няколко сезона напред.

Like
bottom of page