top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Witcher ще има поне 5 сезона

Сезон 3 на The Witcher може да пристигне по-късно това лято, но нов доклад предполага, че вече се планирани още. В края на 2022 г. сезон 4 на The Witcher беше обявен с неочакваната новина, че Henry Cavill ще бъде заменен като Geralt of Rivia от Liam Hemsworth.

 
The Witcher
 

Въпреки че Netflix не е потвърдила бъдещето на сериала, Redanian Intelligence предположи, че планове за сезон 5 са в ход. Според източниците на изданието, създателите все още продължават с плановете си да заснемат сезони 4 и 5 един след друг.


Въпреки това, предупреждението е, че те може да не излязат още известно време. The Witcher сезон 4 все още е само в ранна разработка и се очаква писането на сценария да отнеме повече от половината от 2023 г. Все още не е разкрито много за посоката на сериала, но звездата на Joey Batey сподели какво можем да очакваме от героя му.


За мен, когато за първи път прочетох сценариите, те бяха най-добрите сценарии, които смятам, че сме правили досега. Има някои неща от книгите, на които смятам, че феновете наистина ще се насладят. И някои наистина прекрасни ключови моменти, които са много епични. И Jaskier също ще прояви любовен интерес – може би повече от един.

, каза той, докато рекламираше спин-офа The Witcher: Blood Origin.


Третият сезон се очаква да адаптира основно книгите на Andrzej Sapkowski „Time of Contempt“ и „Time of Contempt“.


Готов ли си да станеш част от Клуба?


Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page