top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Тази седмица ще пoлучим VRR ъпдейт на Playstation 5

Sony потвърди, че най-накрая ще започне да въвежда VRR на PlayStation 5 през следващите няколко дни, с пачове за внедряване на функцията в различни игри - включително Spider-Man и Resident Evil Village - които ще последват "в следващите седмици".

 
Playstation 5
 

VRR динамично синхронизира скоростта на опресняване на HDMI 2.1 VRR-съвместими телевизори и компютърни монитори с графичния изход на PlayStation 5, като помага, както Sony казва в публикацията си, за минимизиране или премахване на визуални проблеми, включително проблеми с темпото на рамката и разкъсване на екрана.


Геймплеят в много заглавия на PS5 се чувства по-гладък, тъй като сцените се изобразяват безпроблемно, графиката изглежда по-чиста и забавянето при въвеждане е намалено

, добавят те.


VRR ще бъде активиран чрез актуализация на конзолата през "следващите няколко дни" според Sony, а 14 заглавия ще получат пачове за въвеждане на поддръжка на VRR през "идните седмици". Това са:

Sony казва, че това са "само няколко" от заглавията за PlayStation 5, планирани да получат VRR поддръжка, като отбелязва, че някои бъдещи заглавия може също да се доставят с тази функция. Освен това тази седмица актуализацията ще даде на играчите възможността да прилагат VRR към неподдържани PS5 заглавия, което Sony отбелязва, че „може да подобри качеството на видеото за някои игри“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

175 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page