top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

THQ Nordic обявиха нова RTS игра - The Valiant

THQ Nordic обяви The Valiant, новa RTS игра през 13-ти век, разработена от Kite Games. Естествено, излиза за компютър, но също и за конзола (PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X/S). Valiant се фокусира върху по-малките сили, тактически битки и герои в стил RPG, с традиционна стратегическа механика, като изграждане на база.

 
The Valiant
 

The Valiant включва „обширна“ сюжетна кампания за един играч, включваща 15 мисии, в които главният герой Theoderich взима оръжие, за да спре Ulrich, неговия брат по оръжие, който тероризира Европа и Светите земи с кръстоносен поход за намиране на липсващите части от жезъла на Aaron, древна реликва. Вие ще изберете кои единици да вземете във всяка мисия и ще зададете умения и оборудване на героите. След това, на бойното поле, забързаната битка, ориентирана към меле, ще осигури брутални и кървави битки.


Що се отнася до мултиплейъра, има и двете съвместни PvE и PvP опции. PvP предлага сценарии 1v1 и 2v2, базирани на контролни точки. Междувременно Co-op ще може да играете до трима приятели, като се опитвате да оцелеете в режим Last Man Standing, докато вълни от врагове, включително мини-босове и главни босове, щурмуват вашите защити.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page