top of page
  • Снимка на автораIndia Romeo

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint актуализация 400: Teammate Experience

Актуализирано: 26.05.2021 г.След като измина една година откакто вашите AI съотборници бяха добавени към екипа ви е време за усъвършенстване на техните умения. Това значително ще ви помогне в премахването на заплахите в архипелага. Вижте какво включва актуализацията за ниво на опит на вашите AI съотборници!Представяме ви Teammate experience ъпдейт

Въз основа на обратна връзка от общността, този ъпдейт подобрява AI съотборниците с 3 основни класа.


Team Level: Common Team XP Докато се борите за оцеляване срещу непрекъснато нарастващите конфликти вие натрупвате опит, необходим за увеличаване на шансовете ви за оцеляване. Сега вашите съотборници също ще се възползват от тези задачи и също ще натрупат опит! Очаквайте в Title Update 400, вашите съотборници ще имат Team level, който ще се измерва с обща XP лента, наречена Team XP. Печеленето за всеки съотборник е толкова просто, колкото да играете играта с ботове! Но това не е всичко: нивото на съотборник също може да бъде спечелен чрез игра и изпълняване на конкретни мисии на отбора, когато изпълнявате задачи, които награждават XP, като сваляне на цели, съживявания и синхронизиране на изстрели.


Събирайте достатъчно от това XP, за да направите отбора си по-смъртоносен на бойното поле. След като вашите съотборници ви се подобрят, ще получите известие. Това ще ви покаже кой ъпгрейд сте отключили, както и линк към специалната страница в менюто. Teammate Challenges: Cosmetic Rewards and XP

Но това не е всичко! Ще има и нови предизвикателства, които дават Team XP, както и Cosmetic Rewards в Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Завършването на тези предизвикателства ще отключи някои от следните награди:

Teammate Upgrades: Както бе споменато по-горе, вашите ботове, ще получат повече ъпгрейди, с всяко вдигане на XP. Има 14 подобрения за отключване като цяло, с три активни способности, уникални за всеки съотборник. Тези способности включват:


· Пробивен изстрел: Василий изпълнява специален изстрел, нанасяйки огромни щети на опонента си. Василий използва тази способност само за безпилотни летателни апарати и вражески превозни средства.


· Сканиране: Fury открива всички близки врагове и директно съобщава тяхната позиция на целия отряд.


· Боен дрон: Fixit използва дрон, който се бие на негова страна. Бойният дрон автоматично се насочва към най-близкия враг до Fixit, когато се бие.


Всеки от AI съотборниците ви ще отключи едно специално умение, след като достигнете необходимото ниво. Няма нужда от микроуправление - вашият отряд ще използва способностите си автономно, когато условията са изпълнени. Веднъж използвани, тези способности ще влязат в cooldown, преди да бъдат достъпни за повторно използване. Съотборниците ви ще извикат, когато използват уменията си, така че ще можете да се координирате ефективно като екип. Teammate Improvements: Системата за вдигане на нива не е единственото подобрение, добавено в ъпдейта. Разработчиците работят върху добавени функции, с цел да се позволи на съотборниците да отговорят на някои от вашите заявки и подобравянето на вашия геймплей!


Управлявайте броя на членовете си в отбора си: Вече можете да активирате или деактивирате индивидуално съотборниците си. Можете да управлявате отбора си с желания брой членове от 0 до 3. Персонализирайте вашите съотборници от Rainbow 6: Външният вид и основното оръжие на Аш, Финка и Татчър вече могат да бъдат персонализирани. Единствените немодифицируеми опции са характеристиките на тялото и аксесоарите за главата.


Скриване на второто оръжие на ботовете: Вече можете да скриете второто оръжие на AI съотборниците си. Когато то е скрито, ще се появява единствено и само по време на синхронизирани изстрели (Sync Shots). Деактивирайте уменията на ботовете: Новите способности, които идват с ъпдейта и способностите на Rainbow, могат да бъдат деактивирани в настройките.

NVG анимации за ботовете: Ако AI съотборниците ви са оборудвани с очила за нощно виждане, те ще изпълняват NVG анимацията за оборудване, когато играчът го направи. Това е само визуално и няма никакви последици за играта.


Това е всичко засега. Ще се видим в Ауроа!


Редактирано: Patch Notes може да се видят тук: ghostrecon.com/TU400_PatchNotes


По текста работи екип на Tom Clancy's Ghost Recon - Bulgaria
65 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page