top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Tom Clancy's The Division 2 вече е достъпна в Steam

Главният изпълнителен директор на Ubisoft Yves Guillemot веднъж каза, че отсъствието на Tom Clancy's The Division 2 от Steam е „положително в дългосрочен план“.

 
Tom Clancy's The Division 2
 

Може би той имаше предвид това, че в дългосрочен план играта така или иначе ще излезе в Steam. Ето какво се случи сега. Както беше обявено в края на миналата година, шутърът с отворен свят вече е достъпен в Steam след период на ексклузивност в магазините на Epic и Ubisoft.


Ubisoft обяви, че повече от техните игри ще се появят в Steam през ноември 2022 г., като Assassin's Creed Valhalla бе първата от първата вълна. Последваха Roller Champions и Anno 1800, а The Division 2 е първата от втората вълна.


Говорител на Ubisoft каза по време на съобщението, че те постоянно оценяват как да отведат техните игри до различни аудитории, където и да се намират те. „Как“ е доста ясно: просто поставяте игрите там, където са били, като ги пускате в Steam, преди Ubisoft да решат, че предпочитат собствения си магазин и 12% намаление на приходите на Epic срещу 30% на Steam.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page