top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Tom Holland каза, че играе Nathan Drake, защото Sony му е оставила PS4 и копие на Uncharted

Събитието на Sony CES привлече вниманието ни с техническите подробности за PlayStation VR2 - но това, което първоначално се промъкна под радара, беше коментар от Tom Holland. Той излезна на сцената, за да говори за чудесата на Uncharted.

 
Tom Holland Nathan Drake
 

25-годишният английски актьор, който има навика да играе американци, отбеляза, че е открил Uncharted едва когато в караваната му са оставили конзола PlayStation 4, по време на снимките на Spider-Man: Homecoming.„Един от луксовете на създаването на тези филми е, че са направени от Sony. Една от екстрите да работиш за Sony е PlayStation. Така че всички каравани на актьорите бяха оборудвани с най-добрите телевизори и най-новите PlayStation-ни и една от игрите, които ми дадоха, беше Uncharted"

каза Holland пред публиката.


Той обясни, че по време на дългите паузи на снимките са сядали и играли с най-добрия си приятел без прекъсване: „Докато играех се влюбих в игрите, ние с Tom Rothman (председател на Sony Pictures Motion Picture Group) проведохме разговор за идеята да направим това във филм и да го изживеем на големият екран."Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


376 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page