top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Трилогията на Tomb Rider е блезплатна в Epic Games Store

Пълната трилогия на Tomb Raider вече е достъпна напълно безплатно в Epic. Ще имате цяла седмица, до шести януари 2022 г. в 18:00 местно време, за да я добавите към библиотеката си.

 
Tomb Raider Trilogy
 

Пакета съдържа пълнатите версии на всяко заглавие, което означава, че получавате, дори DLC-тата. Може да вземете игрите от ТУК.


Tomb Raider, разработен от Crystal Dynamics и пуснат през март 2013 г., включва историята на произхода на Lara Croft. Играта е с много добри оценки.


Rise of the Tomb Raider стартира приблизително две години и половина по-късно като Xbox 360 и Xbox One ексклузиви, поради сключена във времето сделка за ексклузивност с Microsoft. За PC излезна след два месеца, докато играчите на PlayStation трябваше да изчакат почти година, за да получат версията 20 Yr Celebration. Разработчиците разшириха вдъхновението, изградено от по-ранното заглавие, което включва подобрена графика и по-голямо количество възможности за избор на игра.


Shadow of the Tomb Raider е разработена от Eidos Montréal с Crystal Dynamics. Пусната е през септември 2018 г. Тя беше заключителната част от трилогията.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


215 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page