top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Total War: Medieval 2 илиза за мобилни устройства на 7 април

Една от класиките на стратегическият жанр в реално време идва на мобилните устройства.

 
Total War: Medieval 2
 

На 7 април Sega ще пусне Total War: Medieval II за Android и iOS, съобщи днес компанията. За първи път пусната на компютър през 2006 г., Medieval II позволява на играчите да контролират една от 17 фракции в кампания за изграждане на империя през Средновековието. Както при други заглавия в дългогодишната поредица Total War на Creative Assembly, ще трябва да използвате комбинация от военна мощ, уловки и дипломация, за да преведете фракцията си от новопрохождащо кралство до мощен играч на световната сцена.


Sega казва, че мобилната версия на Medieval II предлага представяне на играта, което е „без компромис“. Feral Interactive, който преди това пренесе Total War: Rome на Android и iOS и по-късно ремастерира играта за компютър, се справи чудесно. Студиото проектира нов интерфейс, за да улесни управлението на играта на малък сензорен екран, но остави почти всичко останало недокоснато. Това означава, че все още можете да контролирате армии, съставени от стотици и дори хиляди отделни рицари, стрелци и пешаци в битки в реално време.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page