top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Илезе трейлъра за Chapter 3 Season 3 на Fortnite!

Дървото на реалността е разцъфнало на Острова, образувайки нов биом!

 
Chapter 3 Season 3  Fortnite!
 

Това място, наречено Reality Falls, е буйна гора от гъби, подскачащи гъби и лилави дървета. Когато не разглеждате флората му, плувайте под водопадите му, търсете плячка в пещерата му и гейзерите му.


Ballers се завръщат! Въртете се и се хващайте за повърхности, но не просто се търкаляйте, както правехте преди. В духа на празника се качете на Screwballer за разходка в увеселителен парк. Не позволявайте на високоскоростното забавление да спре с Ballers: скочете върху вълк или глиган, за да се возите върху него! Не е нужно да слизате от коня, за да се биете – стреляйте и хвърляйте оръжия, докато сте на на коня си.


Reality Seed Pods се разпространяват от дървото на реалността. Засадете семе за реалност, за да отгледате фиданка — която расте на едно и също място! Фиданките носят по-добра плячка всеки път, когато ги плевите, така че продължете да плевените фиданката, докато не донесе митична плячка. Когато изсъхне, засадете оставеното семе! Съберете доброто и злото заедно с Battle Pass.


В допълнение към самия Darth Vader, Battle Pass за глава 3, сезон 3 включва антигероя Evie и защитника Adiraи.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

97 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page