top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Трейлърът на War Hospital показва ужасите на войната в предстоящата RTS игра

Playstation пуснаха трейлър за предстоящата игра War Hospital. Видеото ни дава да видим какви решения ще трябва да вземем, докато играем. Играта се издава от Nacon и Bigben Interactive и се разработва от Brave Lamb Studio.

 
War Hospital
 

War Hospital е изометричен RTS, който се развива в британска полева болница от Първата световна война. Вие поемате контрола над пенсионирания британски боен медик Henry Wells ще построите съоръжение и ще командвате лекарите да се опитат да спасят войници, докато навън все още се води война. Като такъв, фокусът ще бъде върху спасяването на животи, вместо да ги отнемате. Играта ще ви даде достъп до истинско оборудване и методи от Първата световна война, които ще можете да развиете и ще ви даде избор, който ще окаже трайно въздействие. Освен това ще можете да вдъхновите своя персонал и войници, като им вдъхнете някаква надежда и им дадете някаква нормалност, като спечелите период за пректатяване на огъня.


Играта е планирана за края на 2022 г. и ще бъде налична за Playstation 5, Xbox Series X|S и PC. Можете да разгледате кинематографичния трейлър:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page