top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Можете да използвате трик от менюто, за да поставите Elden Ring на пауза!

В Elden Ring има много ситуации, в които не можете лесно да се отправите към Site of Grace, за да си поемете дъх и несъмнено ще има моменти, когато паузирането ще бъде добре оценено. Може би трябва да вдигнете телефона, да отворите вратата, да помогнете на човек с нещо в другата стая, да се справите с каквато и бъркотия да е попаднала котката ви, или да използвате банята.

 
Elden Ring
 

За PC не отне много време, докато се появи мод за пауза. Но всъщност има по-прост начин - можете направо да поставите на пауза Elden Ring, като използвате трик с менюто.


Както е показано в Reddit, Twitter и другаде, играчите могат да поставят на пауза Elden Ring, като отворят менюто си за Equipment, превключват към Help и щракнат върху Explanation. На PS4/PS5, по отношение на входове, този процес на пауза включва натискане на бутона Options, натискане на бутона X, щракване върху тъчпада, натискане на d-pad-a и натискане на X отново. С достатъчно повторение можете да изпълните тези стъпки за няколко секунди.

Действието няма да спре до последната стъпка (когато на екрана се покаже обяснението), така че трябва да сте доста бързи с навигацията в менюто си - но след като е активирана, е мигновена. Все още ще чувате музика (която създава особено драматично звучаща пауза, ако, да речем, се биете с огромен бос). Свободни сте да станете и да се отдалечите от Elden Ring.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page