top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Екипът на телевизионният сериал The Last of Us заснема нови сцени в Калгари

В момента най-големият проект за феновете на The Last of Us е официалният телевизионен сериал на играта, който ще бъде излъчен по HBO.

 
The Last of Us
 

Eкипът зад телевизионния сериал все още е зает със заснемането на сцени на различни места и според някои скорошни снимки, те се завръщат в Калгари, за да заснемат някои апокалиптични сцени в центъра на града.


Според изображение, споделено от Nirayis в Reddit, е подготвена нова сцена за екипа на The Last of Us в Калгари, където можем да забележим линейка с много мръсотия по нея, което ясно показва постапокалиптичната природа на сериала.


Щастливи сме, че имаме още снимки от The Last of Us, показващи повече от тази хаотична сцена със счупени прозорци, частично разрушени магазини. Това със сигурност е голяма обстановка за тази сцена и макар да можем да предположим, че те снимат за сцената, в която Joel, Ellie и Tess си проправят път през центъра на града, след като са напуснали карантинната зона на Бостън, само времето ще покаже какво точно се случва тук.

 

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


63 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page