top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Смениха разработчика на Twisted Metal за PS5

Sony прави рестарт на поредицата на Twisted Metal за PlayStation 5, за да се съвпадне с предстоящото телевизионно шоу от 2023 г.

 
Twisted Metal
 

В края на миналата година бяхме информирани, че базираното в Ливърпул студио Lucid Games е било изхвърлено от проект на Sony, който е бил предоставен на „наскоро придобит“ екип. Почти е сигурно, че става въпрос за Firesprite, разработчикът на Horizon Call of the Mountain. За да добавят масло в огъня, Lucid Games и Firesprite са със седалища в един и същи британски град: Ливърпул.


Тази промяна е внезапна и неочаквана. Разработването на нова Twisted Metal е открита тайна от известно време и докато Sony все още не е признала публично за съществуването на играта Firesprite в момента е най-големият екип на Sony в Обединеното кралство.


Не е ясно точно защо Lucid Games са премахнати от проекта, но източник сподели, че това може да се дължи на големите критики, който Destruction AllStars получи.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page