top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ubisoft и Bungie в обща борба срещу хакери

Актуализирано: 8.08.2021 г.

През последните години ситуацията с чийтъри се влошава драстично, но две големи компании ще се борят до край срещу групите, които предлагат хакерски инструменти.


Ubisoft Bungie Suing Cheat Seller

Ubisoft и Bungie подадоха общ съдебен иск срещу Ring-1, които предлагат най-различни комплекти от всевъзможни хакове на техния сайт. Според тях чийтовете, които Ring-1 предлагат на клиентите си "увреждат и унищожават не само изживяването на играчите, но и цялостния бизнес на ищците и репутацията им сред съответните гейминг общности."


Конкретно, двете компании съдят сайта за хакове заради бъндълите, които предлагат за игрите Destiny 2 и Rainbow Six Siege. Но това не са единствените игри, за които предлагат хакове. Ring-1 имат голямо количество чийтинг инструменти за огромно количество игри. Всеки геймър, който желае да развали изживяването на останалите, може да закупи абонаментни пакети от хакове за заглавия като Rust, Call of Duty: Modern Warfare, PUBG и Dead By Daylight, като цените достигат до 89$.


Освен всевъзможните хакове, които предлагат в сайта, Ubisoft и Bungie съдят Ring-1 за нарушаване на авторски права. В магазина на хакерите може да се видят key art изображения за Destiny 2 и Rainbow Six Siege, които са защитени от закона за авторско право.


Не е ясно колко ще се наложи да платят от Ring-1 заради този съдебен иск, но според Ubisoft и Bungie сумата може да стигне милиони долара.

54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page