top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ubisoft потвърди Assassin's Creed Infinity за 2024г. Може би ще има live service елементи

След като по време на Е3 2021 Ubisoft обяви, че Assassin's Creed Valhalla ще бъде поддържана и през 2022г. с още съдържание, феновете на франчайза почнаха да се чудят кога ще видят следващата част. Ubisoft отговори на този въпрос, като обяви Assassin's Creed Infinity.


Assassins Creed Infinity 2024

В сряда излезе доклад на Джейсън Шрайър от Bloomberg, който ни оповести как ще се казва новата AC игра. Той изтъкна, че проекта е в много ранен етап на разработване, а и дори има шанс Ubisoft да го отменят, ако преценят, че се налага. Новoto Assassin's Creed заглавие изглежда ще е най-амбициозното досега за компанията, като разработчиците имат планове да има няколко исторически епохи, както и постепенно да се развива, като вкарват редовно ново съдържание. Ubisoft не потвърди, но на геймърите звучи, че Assassin's Creed франчайза отива към live-service тип игра. Това не сочи добре за поредицата, защото много малко на брой такъв тип заглавия са успешни. Причината за това е, че често има досаден "grind" и повтаряне на мисии, както и е натоварено с множество микротранзакции. Assassin's Creed Valhalla преди няколко месеца отнесе големи критики, когато представи нови брони, които можеха да се закупуват със истински пари. Ако се окаже, че Assassin's Creed Infinity е live service игра, то изглежда, че Ubisoft не са си научили урока.


Още е рано да се правят крайни заключения, защото няма много подробности относно новата Assassin's Creed, но Ubisoft ще насочи голямо количество разработчици да работят по Infinity, след като цели два екипа ще създават съдържание за новата игра - Ubisoft Montreal и Ubisoft Quebec. Пожелаваме успех на Ubisoft и дано не ни разочароват.

277 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page