top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft отваря бета регистрациите за Skull and Bones

Ubisoft продължава да настоява, че пиратската игра Skull and Bones ще излезе. В скорошен финансов отчет издателят повтори плановете си играта да стартира някъде преди 31 март 2023 г. и след няколко години без забележимо появяване от пиратското приключение, изглежда, че разработчиците са готови да започнат да търсят обратна връзка от играчите със серия от бета тестове.

 
Skull and Bones
 

„Започваме нашата програма Insider“, казва Ubisoft в tweet, „уникална възможност за няколко да тестват ранните версии на Skull and Bones и да споделят обратна връзка.“ Това е първият tweet от официалният акаунт Skull and Bones от 2020 г. Изглежда, че има ново лого, което добавя марката „Ubisoft Original“.

Тази вътрешна програма ще предложи на избрани играчи шанс да играят „ранна версия“ на Skull and Bones. „Основната ни цел е да получим реални данни и обратна връзка“, казват разработчиците в съобщението. „Искаме да видим какво правят нашите играчи, когато са свободни да играят нашата игра, когато пожелаят, както пожелаят.


Все още няма информация кога ще започне първият тест, но ще бъдат поканени „сравнително малък“ брой участници. Тестът също ще бъде обхванат от споразумение за неразкриване, така че не очаквайте да видите много кадри, публикувани извън официалните канали.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page