top of page

Ubisoft смятат, че всички сме твърде глупави, за да разберем NFT-тата

В интервю Nicolas Pouard, вицепрезидент в лабораторията за стратегически иновации на Ubisoft и човекът зад Quartz, и Didier Genevois, технически директор на Ubisoft по Blockchain, те многократно заявяват, че геймърите не са достатъчно интелигентни, за да разберат NFT-тата и решението на Ubisoft е да изградят платформа около тях.

 
ubisoft quartz
 

Интервюто за Finder започва с обсъждането на негативната реакция към Quartz, NFT схемата на Ubisoft.

Е, това беше реакция, която очаквахме. Знаем, че концепцията не е лесна за разбиране

казва Pouard.


След това той обяснява, че те ще продължат напред с начинанието и:

нашето убеждение е, че парче по парче пъзелът ще бъде разкрит и разбран от нашите играчи. Надяваме се, че ще разберат по-добре стойността, която им предлагаме.

След това той е запитан за ползите от система като Quartz и заявява „Мисля, че геймърите не разбират какво може да им донесе дигитален вторичен пазар“, след това с:

Това е наистина полезно. Но те не го разбират засега.Същността е да се даде възможност на играчите, да препродадат своите артикули, след като приключат с тях или спрат да играят самата игра.

Той също така не споменава, че Ubisoft ще вземе част от всяка продажба, така че те продължават да печелят пари дори след първоначалната продажба на артикула.


Разбира се, играта трябва да има вградена поддръжка за вашия Quartz NFT, за да бъде от полза. Понастоящем не можете да прехвърляте елементи между игрите, а дори и да можете, няма да има смисъл. Eivor не трябва да носи бойно яке от Tom Clancy. Цялата стойност на вашата покупка в момента разчита на това, че играта е активна и желанието да добавяте елементи от други игри и дори изцяло от други компании.


Въпреки изключително негативната реакция и също много ясно заявявайки, че „играчите винаги са прави“, двамата обясняват как Ubisoft ще продължат да напредват с плановете си. За щастие те заявяват, че „в никакъв случай няма да принуждаваме нашите играчи да използват Quartz и Digits“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

66 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

댓글


bottom of page