top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft разработват игра, в коята сте пожарникар и гасите огъня в Нотр Дам

Ubisoft обявиха партньорство с Pathe за създаване на „VR игра за бягство“, вдъхновена от предстоящия филм „Notre-Dame on Fire“ на режисьора Жан-Жак Ано.

 
Notre-Dame on Fire
 

Играта е описана като „едночасово преживяване“. Играчите ще поемат ролята на член на парижката пожарна на 15 април 2019 г., в нощта, когато емблематичната катедрала изгоря.


„Като всяка игра за бягство, става въпрос на пъзели и сътрудничество с вашите съотборници“, каза изпълнителният директор на Ubisoft, Deborah Papiernik. „Идеята е да си проправите път през катедралата, за да намерите реликви и да се борите с огъня, защото трябва да спасите Нотр Дам .“Ubisoft, която е базирана на Париж, дари повече от 500 000 долара за реконструкцията и направи Assassin's Creed Unity безплатна за ограничен период от време в чест на катедралата. Компанията също предостави на лицата, натоварени с възстановяването на църквата, достъп до нейните подробни модели на Нотр Дам от Assassin's Creed Unity.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page