top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft Rabbids са добавени към блокчейна на „метавселената“ The Sandbox

Ubisoft си сътрудничи с The Sandbox, за да доведе Rabbids в своята „метавселена“.

 
Rabbits The Sandbox
 

Какво е The Sandbox?

„The Sandbox е платформа, управлявана от общността, където създателите могат да осигурят приходи от активи и игрови изживявания в блокчейна“, според уебсайта.


И сега, когато собствената им Quartz NFT платформа се проваля и обществеността е обвинявана, че не я разбира, Ubisoft пренася своите герои Rabbids в The Sandbox. Това означава, че Rabbids ще имат собствено имение в света с "интерактивни преживявания". Герои и елементи ще бъдат достъпни за създателите за използване в собствените си творения.


Развълнувани сме да донесем Rabbids в общността на The Sandbox и да дадем възможност на играчите да създават свои собствени оригинални изживявания, включващи елементи от нашето заглавие. Нямаме търпение да видим как те правят света на Rabbids свой. The Sandbox е ново забавно допълнение към дългия списък със световни нашествия на Rabbids и чудесна възможност за Ubisoft да експериментира с изживявания в метавселената

каза Guillaume Mammi, старши мениджър на бизнес и партньорства в Ubisoft.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page