top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft работят по Far Cry 7 и изцяло мултиплеър заглавие

Издателят на Assassin’s Creed, Ubisoft предлага поне две нови изживявания на Far Cry. Едната на практика ще бъде Far Cry 7, следващата основна игра в хитовата поредица шутъри от първо лице. Другата ще е самостоятелен мултиплейър спин-оф и вероятно последният опит на компанията да създаде live-service за правене на пари около един от най-успешните си франчайзи.

 
Far Cry 7
 

Insider Gaming съобщи в четвъртък, че следващата игра за един играч от поредицата Far Cry носи името Project Blackbird и че самостоятелният компонент за мултиплейър частта се нарича Project Maverick. Също така се казва, че и двете първоначално са родени от една игра, която преди това е била под надзора на Dan Hay, бивш надзорник на франчайза в Ubisoft Montreal. Той напусна Ubisoft през 2021 г. и сега работи в Blizzard върху необявената им сървайвъл игра.


Според трима настоящи и бивши разработчици на Ubisoft, следващото основно заглавие от поредицата ще премине от съществуващия Dunia двигател към Snowdrop, използван за The Division 2 и предстоящата Star Wars игра с отворен свят.


Ubisoft се опитва да направи напълно мултиплейър Far Cry игра от много години. Тези усилия често биват или отменени, или превърнати в други проекти. Възможно е настоящото разделение да е още един компромис от такова естество.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page