top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Uncharted 4 за PC и PS5 няма да има мултиплейър

Поне това беше споделено от ESRB, които класифицираха Uncharted: Legacy Of Thieves Collection с "липса на интерактивни елементи"


Uncharted Legacy Of Thieves Collection Wont Have Multiplayer

За рейтинг системата, "интерактивни елементи" включва и онлайн интеракция с играчи. Странно в случая е, че Uncharted 4 и Uncharted: Lost Legacy имат мултиплейър компонент при PS4, но изглежда, че PC версиите няма да имат това удоволствие. Казваме "удоволствие", защото мултиплейъра на Uncharted игрите е доста популярен и обичан от феновете, още когато беше представен във втората игра от поредицата.Естествено, още не е потвърдено от Sony дали Uncharted: Legacy Of Thieves Collection ще има мултиплейър или не, но не бихме се изненадали да решат да го премахнат. Мултиплейърът в игрите се развива постоянно и вкусовете се менят и имайки предвид на колко години са двете заглавия, най-вероятно Sony ще предпочетат да инвестират в Naughty Dog да създадат нещо ново, а не да поддържат сървъри.


Дано скоро получим отговор от Sony. Иначе Uncharted: Legacy Of Thieves Collection ще излезе в началото на 2022г. и ще бъде за PS5 и PC.
105 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

2 Comments


borissan007
borissan007
Nov 26, 2021

Аз на Коледа ще си купя Uncharted 4 , защото Нейън Дрейк и защото съм чувал че играта е готина . Дано е така

Like
CrazyR
CrazyR
Nov 26, 2021
Replying to

Така е!

Like
bottom of page