top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Демото на Unreal Engine 5 е почти неразличимо от реалният свят

Сега, когато Unreal Engine 5 е достъпен, ние наистина започваме да разглеждаме някои от наистина невероятните неща, които бавно стават способни във видеоигрите от следващо поколение.

 
Ziva Dynamics Demo
 

Ziva Dynamics току-що пусна бета версия на своя чисто нов ZRT Face Trainer. Това е нов базиран в облак инструмент за машинно обучение, който може да се използва за анимиране на някои от най-удивителните и реалистични човешки изражения, които някога сме виждали.

„ZRT Face Trainer е изграден върху огромна библиотека от 4D данни и собствени алгоритми за машинно обучение. В рамките на един час мрежата на вашия герой се инжектира с най-добрата технология в игровата индустрия.“ обяснява Ziva.

Вижте технологията в действие:

За да бъде ясно, ZRT Face Trainer не е ексклузивен за Unreal Engine 5 и може да се използва с други engine-и. Въпреки това, Ziva избра да използва engine-а на Epic за демонстрационни цели и резултатите са предсказуемо поразителни.


Вече видяхме някои доста впечатляващи лицеви анимации и изражения през последните няколко години. Игри като The Last Of Us Part II и Red Dead Redemption 2 оживиха своите герои както никога досега, но това са игри от последно поколение! Ще бъде наистина завладяващо да видим новите инструменти като ZRT Face Trainer, които могат допълнително да оживят игрите. Не, че графиката е единственото нещо, което има значение, но със сигурност е хубаво, когато дадена игра ви спира дъха просто защото изглеждате невероятно, нали?


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.887 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page