top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Актуализацията на „Elden Ring“ зa PC коригира проблема със запазването на данни в облака на Steam

Играчите на Elden Ring на компютър може да искат да актуализират своето копие, преди да заредят предишните си сейфове, само за да се уверят, че няма да загубят напредъка поради грешка при записването в Steam Cloud.

 
Elden Ring
 

Най-новата актуализация за Steam версията на играта коригира проблем с противоречиви данни за локално и облачно запазване, които струват на някои играчи часове, може би дори дни игра.


Играчите се обърнаха към социалните медии, за да се оплакват как са загубили много напредък, защото последните им данни за запис в облака са от часове или дни преди това. Официалният акаунт на Elden Ring в Twitter потвърди проблема и посъветва геймърите да проверят последната модифицирана дата и час на записа в облака, преди да заредят, или още по-добре, вместо това да използват локално запазване. Тази корекция решава проблема и също така идва с някои поправки на стабилността и производителността.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page