top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Юсейн Болт влиза в света на електронните спортове!

WYLDE, млада организация за електронни спортове, основана само преди две години, днес обяви, че има нов съсобственик.

 
Usain Bolt
 

Световната спортна звезда и най-бързият човек в света и осемкратен златен медалист от олимпийски игри Юсейн Болт. Макар че може би си мислите, че новият му отбор може да е базиран в родната му страна Ямайка – или голяма нация в конкурентните игри, като САЩ или Германия – седалището на групата е на много по-изненадващо място.


Базирана в Дъблин, Ирландия, WYLDE е рожба на бившия инвестиционен банкер JP Morgan - Стив Дейли и Дейвид Кронин, акционер-основател на ирландската технологична компания QUMAS.


Въпреки това, WYLDE – което означава „What You Love Doing Esports“ – гордо популяризира своите „дълбоки корени в Карибите“, докато нейните отбори и играчи идват от страни, включително Франция, Германия, Обединеното кралство, Холандия, Словения и Испания. В момента отборите на WYLDE се състезават в Rainbow Six Siege, VALORANT, Rocket League и FIFA.Болт се надява да помогне на организацията да реализира глобалните си амбиции, като се съсредоточи върху културата на конкурентно представяне и забавлението. Комбинирайки световноизвестната си история на успех и страст към игрите, Болт също има за цел да идентифицира и подкрепя нови и съществуващи таланти, с допълнителен акцент върху разнообразието и приобщаването.


WYLDE е на път да стане една от най-големите марки в най-бързо развиващия се спорт в света. В електронните спортове, както и в леката атлетика, е изключително важно да имате този състезателен, печеливш манталитет. Очаквам с нетърпение да работя с лидерския екип на WYLDE, за да помогнем на нашите играчи да разгърнат своя потенциал, като същевременно се грижат за тяхното физическо и психическо благополучие.

, сподели Болт.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page