top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Valorant играча Sinatraa е отстранен за шест месеца заради обвинения за сексуален тормоз

Преди няколко месеца ви информирахме, че професионалистът бе обвинен от бившата си приятелката, която споделя, че е била физически и психически тормозена от Sinatraa. Играчът беше обещал, че ще съдейства на полицията и всички органи, които разглеждат случая, но изглежда, че не е било съвсем така.


Sinatraa Suspended

Екипа на Valorant Esports' Competitive Operations ни информира, че Джей "Sinatraa" Уон не помогна на разследващите казуса и затова организацията наложи шестмесечно отстраняване на професионалния играч. Така Джей няма да има право да участва в компетитив турнири по Valorant. Комисията описа причината за това наказание, като сподели, че Уон на няколко пъти е давал факти, които се оказват лъжа, многократно е давал фалшиви показания и най-вече не съдействал за разследването. Уон не предостави обещаните от него аудио и видео записи, които щели да помогнат за разрешаване на случая, поради причината, че бившата му го е помолила да ги изтрие. Той бил уважил нейното желание и разбира как това е попречило на разследването.


В дълъг пост в Twitter, Sinatraa се извини на бившата си и обеща, че ще работи по себе си и да подобри своето държание. Той щял да използва времето, в което е отстранен, за да върне доверието на комюнитито на Valorant. Отстраняването на Уон ще трае до септември, когато ще може да участва в Last Chance Qualifiers, но преди това ще трябва да мине специално обучение за професионално отношение

299 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page