top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Valve регистрира нова търговска марка - Neon Prime!

Valve регистрира нова търговска марка за софтуер за компютърни игри, известна в момента като "Neon Prime". Търговската марка подлуди интернет с диви спекулации и теории, предполагащи, че може да е свързано със следващата игра на Valve.

 
Valve Neon Prime
 

Според търговската марка регистрацията на Neon Prime има за цел да покрие различни категории, свързани със софтуер за компютърни игри, включително софтуер за видеоигри и „програми за компютърни игри, които могат да се изтеглят от интернет“. Тъй като категориите са толкова широки, е трудно да се каже дали това всъщност е нова игра или друга форма на софтуер, който се разработва от Valve.


Търговската марка беше забелязана от потребител на Reddit, но VGC бързо забеляза потребител на Resetera, който се предполага, че е бивш служител на Valve, коментира търговската марка. В отговор на търговската марка Neon Prime на Valve, бившият служител каза: „Хм, чудя се дали това най-накрая е FTL-подобната игра за корабостроене, върху която работихме едно време и беше отложена. Предполагам, че времето ще покаже“.

През последните години Valve се насочи повече към VR пазара на, като дори пусна чисто нова VR игра - Half-Life „Alyx“. Възможно е "Neon Prime" да е друга игра за VR пазара, но в документа не се споменава виртуална реалност. Засега ще трябва да изчакаме официално съобщение от Valve, за да разберем какво точно представлява Neon Prime.


Един потребител на Reddit посочи, че търговската марка за Half-Life: Alyx е публикувана само 3 дни преди играта да бъде официално обявена, което накара мнозина да вярват, че съобщението може да е много близко.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page