top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Vampire: The Masquerade – Swansong е отложена отново

Първоначално заглавието трябваше да се появи на пазара тази година, но я отложиха за февруари 2022г. От Nacon Publishing прецениха, че играта трябва да се отложи с още време, за да не рискуват здравето на разработчиците.


Vampire The Masquerade Swansong Delayed Again

Vampire: The Masquerade - Swansong вече ще излезе на 19-ти май 2022г. за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch и PC. Решението да я отложат с няколко месеца не е лесно, споделят от Nacon. Имайки предвид пандемията и скорошната поява на новия вариант, компанията реши, че е по-добре да опази здравето на служителите от Cyanide Studio, които разработват играта.


"Това не беше решение, което взехме с лека ръка, а необходимо, за да гарантираме възможно най-високо качество, като същевременно запазим здравословен баланс между професионалния и личния живот за нашия екип. Разбира се, пандемията също хвърли няколко пречки в нашето планиране, но това забавяне ще ни позволи да приложим малко допълнително усъвършенстване и ще ни даде малко допълнително време за QA. Ние сме малък, но много страстен екип, нетърпелив да създадем завладяващо изживяване, което да съперничи на личния разказ, който бихте изпитали от страхотна настолна версия. Такова, което ви оставя с въпроси дълго след като кредитите са спрели да се въртят (но причина да се върнете назад и да видите как нещата биха могли да бъдат различни)."Vampire: The Masquerade – Swansong се развива в World of Darkness поредицата и историята следва три вампира, които са на над хиляда години. Играта има дълбока система от последствия, която позволя на геймърите да преминат историята на играта по различни начини.

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page