top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според Сега Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown се е справила по-добре от очакваното

Макар да изглежда, че опитът на Sega да върне Virtua Fighter 5 не беше нищо повече от празнуване на 60-годишнината на компанията се оказва, че Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown се е справила по-добре от очакваното. Напълно разбила предварителните прогнозни количества за изтегляне и сега Sega сериозно обмислят да преразгледа франчайза.

 
Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown
 

В скорошно интервю за Dengeki Online, Seiji Aoki, продуцентът на Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, обсъжда играта, нейното приемане и защо Sega обръща внимание. Няколко ключови точки включват колко добре се справя играта, защо играта не е напълно същата като аркадната версия на Virtua Fighter 5: Final Showdown. Неща, които искаха да направят с играта, но като видяха, че е римейк, не можаха.

Играта има висок процент на играещи в Япония, Европа и Северна Америка. Екипът за разработка гледа стриймове на играта и проверява YouTube за VF5 US gameplay.

Когато VF5 US беше пусната, в играта липсваха няколко функции, включително за търсене на създадени стаи. За щастие, Sega подобри играта и сега е в по-добра позиция поради тези подобрения. Sega дори обмисля да пусне играта на компютър (Steam). Seiji Aoki продължава да споменава, че аркадната версия работи на компютър. Въпреки това, те са напълно наясно, че сегментирането на общността на бойни игри може да доведе до проблеми за играта. Crossplay-я беше споменат като фактор, но би било трудно за прилагане.


Най-големият извод тук е, че вече има план за Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Sega има големи планове за играта. Поради това колко добре се представя играта, сега Sega потвърди, че сега обмисля нова игра от поредицата.


Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown в момента може да се играе на PlayStation 4 и PlayStation 5.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page