top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

18+ VR HOT gameplay – забавление с AI и демо на гласови команди

Разглеждаме доста впечатляващата VR игра от разработчика, VR HOT.

 
VR HOT
 

Играта е със същото име и позволява на играчите да персонализират модели и след това да взаимодействат по различни начини. Тя е в процес на разработка и е достъпена чрез Steam Early Access. За да бъде ясно от самото начало, това е игра за VR за възрастни, която включва действия за възрастни, така че го имайте предвид. VR HOT видеото за предварителен преглед на играта обаче е напълно безопасно за работа и публика в YouТube, тъй като просто разглежда основните взаимодействия, персонализиране и гласови команди. Второто видео е напълно нецензурирано и показва разширените функции и взаимодействия.

Впечатляващо е как се оформя тази игра. Моделите изглеждат реалистични, уловените им движения са отлични, а звукът също е доста добър – въпреки че малко повече фрази няма да са излишни. Що се отнася до съдържанието за възрастни, това е отлично. Играта обаче далеч не е завършена и има нужда от доста полиране. Въпреки това, разработчиците изглежда са отворени за предложения от общността и актуализират играта с подобрения доста често.


Незенцурираното видео може да видите ТУК.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

405 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page