top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Warframe получава нов експанжън и cross-play

Warframe's The New War експанжъна представя нови персонажи, които ще могат да се възпроизвеждат и Digital Extremes обявиха, че играта ще поддържа Cross-play. Повече подробности за разширяването на The New War ще има по-късно тази година. По време на TennoCon 2021 видяхме и обявяването на cross-play и cross-save, идващи в Warframe.


Warframe The New War

На TennoCon 2021 разработчикът Digital Extremes най-накрая разкриха повече информация за новата Warframe история - The New War, която беше обявена за пръв път пред 2019 година. Очаквайте по - късно тази година The New War, която е нов киноматографичен куест, фокусиран върху Tenno и други кланове. Това ново разширение на историята също ще подсказва за следващата фаза на безплатната екшън RPG игра. Ще бъде имплементиран и cross-play за всички версии на играта.


По време на стрийма на живо TennoCon 2021 се видяха над 30 минути геймплей за експанжъна The New War. Куестът се отнася за космическите нинджи - да работи със съюзници от други кланове, за да се изправи срещу изкуствените форми на живот, известни като сентиентите, нападнали Цесиус в равнините на Ейдолон. Според девелопърите The New War ще е най-дългия куест, който досега е имало. Подобно на предишните кинематографични куестове The Sacrifice и The Second Dream, The New War ще ви отведе на различни мисии, които ще ви разкрият нова информация за главните герои и клановете в Warframe. За първи път по време на приключенията в играта, геймърите ще може да поемат активна роля като странични герои в story мисиите. В геймплея, който се видя по време на стрийма, The New War ще включва мисии, с които може да контролирате мега на Тешин от клана на Конклава, Кал 175 от Гринир и инженера на корпуса Весо.


Също така освен cross-play и cross-save и мобилната версия на играта е на път. По време на стрийма, играта беше представена на компютър, PS5, Nintendo Switch и мобилно устройство. Cross-play, cross-save и мобилната версия още са в разработка, но активно се работи и разработчиците обявиха, че повече подробности и информация ще има по - късно тази година. В прессъобщение главния оперативен директор на Digital Extremes, Шелдън Картър, заяви, че The New War и добавянето на cross-play ще добави нова ера в Warframe и поставят основите на това, което предстои в бъдещето.


"Общността на cross-play и cross-save е само едно от многото усилия, които ще предприемем, за да съберем повече играчи, включително разширяване на бързия, плавен екшън комбат опит към глобалните гейминг платформи." са думите на Картър.


" Ние сме в самото начало на следващото поколение Warframe. Ние сме на осем години и имаме предимството да започнем втората генерация конзоли с голямо разширяване на играта, която също ще отбележи нова глава с повече история, които нашите геймъри искат."


Заедно с актуализациите за cross-play и The New War се видяха и множество други ъпдейти идващи към Warframe, включително и опции за персонализиране, които се ползват за скривалища на клановете ви.44 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page