top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

„Warframe“ и „PUBG MOBILE“ току-що стартираха своето сътрудничество

От 10 март до 19 април играчите на PUBG MOBILE могат да спечелят тематични Warframe скинове и други ексклузивни артикули, като участват и изпълняват специални мисии и събития с още повече съдържание, което ще бъде обявено скоро.

 
PUBG Mobile x Warframe
 

PUBG MOBILE, разработена от Lightspeed и Quantum Studios на Tencent Games, е една от най-популярните мобилни игри в света, осигуряваща сюрреалистично изживяване в Battle Royale чрез фокусиране върху високото визуално качество, разнообразието на карти и изисканото изживяване сред други аспекти. В PUBG MOBILE от всеки играч се изисква да събира запаси за оцеляване, както и да използва максималния потенциал на терена на картата, включително неговите превозни средства и предмети, за да стане последният отбор, стоящ на бойно поле. На разположение на играчите са множество карти, от които да избират, вариращи от Erangel, Miramar, Sanhok, Livik и много други.


Играчите на Warframe, които желаят да проверят действието на космическите нинджи, идващи в PUBG MOBILE, се насърчават да изтеглят играта безплатно от App Store или Google Play Store. Специално събитие ще се проведе в PUBG MOBILE от 10 до 23 март и ще включва серия от предизвикателства, които трябва да завършите, за да получите лимитран Warframe скин за използване в PUBG MOBILE. Играчите също могат да очакват с получаването на по-ексклузивни скинове, както и да участват в допълнително събитие, като и двете ще бъдат разкрити скоро като част от актуализацията на версия 1.9 на PUBG MOBILE.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Bình luận


bottom of page