top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Wartales – невероятно open world RPG с ранен достъп

Всички обичат RPG-та. Понякога те могат да бъдат като NBA игри или FPS, но точките за опит и тези RPG статистики са проникнали в почти всеки жанр. Wartales е най-новото заглавие от Shiro Games, чиято последна версия, ориентирана към викингите—Northgard—се оказа една от най-добрите стратегически игри през последните години. Играта е Early Access. Тя поставя задача да водите група от средновековни наемници през различни земи в търсене на приключения, слава и пари. Многоооо пари.

 
Wartales
 

Започвате своето приключение, като избирате кои сте вие ​​и кои ще са вашите спътници. Независимо дали избирате „приятели чираци, търсещи приключение“ или „дезертьори, бягащи от злоупотребяващ капитан“, всяка селекция носи както бонус стат, така и отрицателен, като същевременно ви дава достъп до различни класове придружители, с които да започнете играта. След като направите своя избор, продължавате с най-хубава част от играта—решавате кои ще са техните най-добри и най-лоши качества, за да сформирате група по свой вкус.

Междувременно битката е тактическа походова. Всеки член на вашата група може да се движи в рамките на определена зона, преди да нанесе какъвто и да е вид наказание, което владее. Всеки от класовете, независимо дали е Ranger, Brute, Archer или Warrior, може да се похвали с особен афинитет към различни видове оръжия. Трябва да се уверите, че са правилно оборудвани! Всеки член на групата също ще развие набор от умения, които можете да използвате, за да обърнете хода на битката във ваша полза.

Wartales

Въпреки че бойната система е добре направена, най-трудното нещо в началото на Wartales е да поддържате спътниците си щастливи. Те са нуждаеща се група, което значи, че искат да се заплаща навреме, да се хранят добре и да им се осигури лагер за всяка вечер, за да си почиват.


Докато се скитате из картата ще срещнете множество различни герои и почти всички те ще искат нещо от вас. Земята на Tiltren се превърща в дом на редица бежанци, бягащи от Edoran. Вашият избор дали да им помогнете или игнорирате, ще ви насочи към различни пътища в историята. Които и задачи да предприемете, вие придобивате влияние. С него можете да убедите хората да ви позволят да постъпите по своя начин, или да наемете нови спътници за вашата кауза.

Wartales

Оживеният свят е отразен във визуализациите и всичко е средновековно и мръсно. Много малко от героите, които срещате изглеждат така, сякаш са се къпали скоро. Визуалния дизайн на всеки аванпост, ферма или кула е много красив. Сред тях често може да се открият тайни или плячка, която да бъде открадната, ако нямате нищо против да имате проблеми със закона.


Wartales е едно фантастично начало по пътя си към величието. Близката до реалността атмосфера, тактическата битка и нейният привлекателен, изпълнен с истории свят, ще се харесат на феновете на тактическата ролева игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page