top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Може да видим продължение на No More Heroes!

В интервю за GNN създателят на No More Heroes Goichi "Suda51" Suda заяви, че ако феновете наистина искат да видят главния герой Travis Touchdown в друга игра, екипът на разработчиците може да обмисли да изпълни желанията им, което означава, че No More Heroes 4 може да се случи в бъдеще.

 
No More Heroes
 

Режисьорът отговори на въпроси относно No More Heroes 3, заявявайки, че Travis Touchdown може да се завърне, ако феновете покажат своята страст. „Да, точно така, Heroes No More 3 е последната битка на Travis. Никой не може да каже какво ще се случи след 10 години и аз също не мога да кажа. Ако има голямо одобрение от феновете, Travis може да се върне. Том Круз се завърна като Maverick". Suda51 също така заяви, че екипът на разработчиците има планове за следващия си проект, така че феновете скоро ще научат повече за него.

Като цяло, ако феновете са достатъчно шумни, за да убедят Grasshopper Manufacture да започнат да разработват нова игра No More Heroes, главният герой на поредицата може да се завърне по някакъв начин. Феновете обаче не трябва да очакват No More Heroes 4 скоро, тъй като измина само една година, откакто No More Heroes 3 излезе на пазара. Като се има предвид, че в момента няма признаци, че No More Heroes 4 се разработва, може да отнеме години, преди да видим Travis отново.


Suda също би искал да види всички игри No More Heroes в една колекция, което да улесни пускането на пазара и да достигне до възможно най-много играчи. Насочвайки се към конзоли от текущо поколение, той каза, че колекцията може да се случи, ако издателят Marvelous работи върху нея.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page