top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

„Wednesday “ стана най-популярната адаптация на Семейство Адамс

Wednesday е хит сред зрителите, изстрелвайки стрийминг класациите на Netflix до номер едно в множество държави. Сериалът също така постави впечатляващ нов рекорд, за да се превърне в най-високо оценения сериал на Семейство Адамс в Rotten Tomatoes от 1960 г. насам.

 
Wednesday
 

Фокусирайки се върху Wednesday Addams, сериала следва нея – и нейното призрачно семейство – докато тя е изпратена в ново училище-интернат, наречено Nevermore. Тук тя се оказва разследваща поредица от странни убийства, след като открива, че има способности.

Това е най-новата в дългата поредица адаптации на Семейство Адамс, откакто класическият анимационен филм е създаден от Чарлз Адамс през 30-те години на миналия век. Но според The Independent, той също е един от най-популярните.


Wednesday получи някои смесени отзиви след премиерата си, но резултатът на зрителите беше много по-положителен. Поредицата от осем епизода в момента има 88% резултат от аудиторията на Rotten Tomatoes. Резултатът означава, че това е най-високо класираната адаптация на платформата след телевизионния сериал от 1964 г., който се излъчва до 1966 г. Първият сезон има резултат от публиката от 94%, въз основа на 25 рецензии.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page