top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Westworld няма да има пети сезон

HBO отмени сезон 5 на Westworld, научно-фантастичната драма, съсредоточена около роботизиран парк.

 
Westworld
 

The Hollywood Reporter го нарича "неочаквана съдба" за сериала, като се има предвид, че беше критично оценен от мрежата. Въпреки че създателите на сериала Джонатан Нолан и Лиза Джой са били объркани относно това дали Westworld изобщо ще се завърне след финала на четвъртия сезон.

По-рано Нолан сподели, че той и Джой са "в разговори с мрежата" и "много се надяват" да направят петия - и предполагаемо последен - сезон на сериала. Уви, отмяната означава, че финалът на четвъртия сезон ще послужи като край на сериала, оставяйки съдбата на предстоящото човешко изчезване на фантазията.


Премиерата на Westworld беше през 2016 г. и се фокусира върху тематичен за Дивия запад увеселителен парк, обитаван от роботи, с които посетителите на парка могат да взаимодействат и да играят роли. По-късните сезони показаха, че роботите придобиват разум и се освобождават от парка, изграждайки конфликт между двете страни. Докато първите два сезона са генерирали милиони гледания, зрителската аудитория е намаляла през сезон три и сезон четири.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page