top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ето какво показаха за Gran Turismo в State of Play

Актуализирано: 3.02.2022 г.

Остава малко повече от месец до премиерата на най-новото състезателно заглавие на Sony. State of Play разкри нови подробности за ексклузива Gran Turismo 7 на Polyphony Digital – включително някои изненадващи нови режими, поглед към значително подобрените опции за персонализиране, както и по-подробен поглед върху новата метеорологична система.

 
Gran Turismo 7
 

30-минутната презентация показа, че Gran Turismo се завръща към корените си. С фокус върху оптимизацията и управлението.


Играта ще има карта на света, център където можете да получите достъп до едно от трите места за закупуване на автомобили: Brand Central, Used Car Dealer и Legendary Car Dealer. Brand Central . Brand Central всъщност е маркет, където можете да вземете една от 300 коли, произведени след 2000 г.


Used Car Dealer е мястото, където ще купувате употребявани автомобили, като тяхната стойност се ще е в съответствие с реалната им стойност - така че може да сте в състояние да вземете изгодна mk3 Supra. Legendary Car Dealer е подобен на аукционна къща като, където ще намерите по-редки "животни" като Porsche 917 и Aston Martin DB5 - всички с етикети с цени, съответстващи на техния статус. .


Броят на автомобилите възлиза на малко над 400 при премиерата, като след пускането на играта предстоят още. Когато стана въпрос за писти обявиха, че ще има 34 локации предлагащи 97 различни оформления.


Gran Turismo 7

В Gran Turismo 7 се завръщат "обичаните" шофьорски курсове (или по-скоро много мразени, ако някога сте губили уикенд, опитвайки се да минете един от тях). Ще има и тестове за мисии, които въвеждат дисциплини като драг състезания и дрифт изпитания, докато мултиплейърът се поддържа както от разделен екран за двама играчи, така и от спортен онлайн режим.


В рамките на новата кампания се намира мястото наречено Cafe, в което играчите ще могат да си взаимодействат с историята на автомобилната култура, докато са напътствани от собственика на кафенето, както и да получавате представа за някои автомобили, като например оригиналната Mazda MX5 и нейният роудстър, родствен на Audi TT.


Имаше и задълбочен поглед върху динамичното време на Gran Turismo 7 – което изглежда, че може да бъде едно от най-добрите подобрения. Ще има допълнителни екстри за хаптиката на DualSense контролера на PlayStation 5, който ще е способен да различи текстурата на повърхността, вибрациите на двигателя и задвижването, резонанса на каросерията на автомобила, както и способността на спусъка да предаде усещането за противодействието на гумите, трептенето на ABS и различното тегло на педала на спирачката между автомобилите.


Gran Turismo 7

Може би най-важното е, че ще има най-добрата персонализация за автомобилите. Когато точките за производителност на автомобила някога са били базирани на простата формула - вземаме предвид теглото, мощността и сцеплението. То сега те се основават на пълната симулация, което предвижда безбройните атрибути, които могат да се коригират. В съчетание с възможността за добавяне на клетки или модификации на широка каросерия към автомобилите - това е най-модерната игра на Gran Turismo до момента.


За съжаление не изглежда възможно да се споделят настройките с други играчи онлайн. Все пак можете да споделяте стикери, повторения и снимки в режим Showcase.


Gran Turismo ще има интересен нов режим наречен "музикално рали". Привидно вариация на традиционен режим на checkpoint, вместо да се състезавате срещу часовника, вие се състезавате срещу брой удари в минута с обратно броене - този брой удари зависи от това коя песен изберете.


Gran Turismo 7 ще излезе на 4 март! Ако се пропуснали State of Play може да го изгледате сега:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
134 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page