top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Кога стартира епизод 4 на Valorant?

Играчите на VALORANT с нетърпение очакват пускането на Епизод 4. Ето всичко, което знаем за него.

 
Valorant Episode 4
 

Riot Games грабна вниманието на милиони играчи с предишните си три епизода. Досега разработчиците ни дадоха осемнадесет агента в играта, а сега е почти време за 19-ият агент да се появи.

Кога стартира епизод 4?


Според Riot Games, Valorant Епизод 4 ще започне във вторник, 11 януари 2022 г., или сряда, 12 януари, в зависимост от вашият регион. Това е денят, в който текущият боен пропуск ще напусне играта. Не забравяйте да завършите задачите си, ако все още изоставате.В колко часа започне?


Подобно на последния път, Riot не разкри официално време за премиера на Valorant Episode 4. Обаче, имам идея в колко може да бъде наличен.Въз основа на началния час на Valorant Episode 3 Act 2 и Act 3, можем да предположим, че Riot Games ще пуснат актуализацията на Episode 4 в 17:00 следобед българско време. Сървърите на играта ще бъдат офлайн за около 4 часа и играчите ще могат да изживеят новото съдържание заедно с Neon около 21:00 вечерта.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page