top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Will Smith и Martin Lawrence обявиха Bad Boys 4

Will Smith и Martin Lawrence официално се завръщат за Bad Boys 4.

 
Bad Boys
 

Неозаглавеното продължение е в ранен етап на разработка, като Adil El Arbi и Billal Fallah се завръщат да режисират, по сценарий, написан отChris Bremner. Режисьорското дуо ръководи Bad Boys For Life, който излезе по кината през 2020 г. и спечели над 426 милиона долара в глобалния боксофис.


„Йо, имам съобщение... Ще ви подскажа на всички“, каза Smith, пускайки началото на Shake Ya Tailfeather на Nelly, песен, която беше на видно място в саундтрака на Bad Boys II. Смит се появява в къщата на Lawrence, който веднага пита: „Стана ли време“.

„Лоши момчета за цял живот, бейби!“ скандират двамата , преди да пояснят, че това е четвъртият филм и че може би не е трябвало да озаглавяват третия филм „For Life“.

Първият Bad Boys филм излезе по кината през 1995 г., отбелязвайки режисьорския дебют на Michael Bay в пълнометражното кино. Филма показва приятели от цял живот Mike (Smith) и Marcus (Lawrence), които се заемат да открият кой е откраднал 100 милиона долара мафиотски хероин от охраняем полицейски трезор. Филмът спечели над 141,4 милиона долара в глобалния боксофис при бюджет от 19 милиона долара. Bay се завърна да режисира Bad Boys II през 2003 г., който спечели общо 273 милиона долара.


Bad Boys 4 все още няма премиерна дата.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page