top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Willem Dafoe би се завърнал отново в Spider-Verse

Willem Dafoe е известен с участието си в първия филм за Spider-Man на Sam Raimi в ролята на милиардера учен Norman Osborn, който по-късно във филма се превръща в злокобния Green Goblin. Когато го помолиха да се завърне в ролята за най-новия филм за Spider-Man - "Spider-Man: No Way Home", той даде да се разбере, че има някои условия.

 
Spider-Man: No Way Home
 

Първото е, че е искал ролята му да бъде "истинска роля". Според едно по-старо интервю за "Mulderville" той не е искал просто "епизодична роля" - искал е да бъде там, на снимачната площадка, да действа. "Едно от първите неща, които казах... по принцип, когато ми го предложиха, още преди да има сценарий, беше: "Слушайте, аз не искам просто да се появя там като епизодична роля или просто да попълвам близки планове. Искам да участвам в действието, защото това е забавно за мен".


В ново интервю за Inverse, когато е попитан дали би се върнал към ролята, Dafoe коментира: "Ако всичко е наред, разбира се." След това Dafoe обяснява, че героят на Norman Osborn/Green Goblin е "страхотна роля. Хареса ми фактът, че това е двойна роля и в двата случая. Преди двадесет години и съвсем наскоро, и двата пъти бяха много различни преживявания, но си прекарах добре".


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page