top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата безплатна игра в Epic Games Store e Windbound!

Четвъртък е и знаете какво означава това – още безплатни компютърни игри от Epic Games Store. Тази седмица можете да вземете платформинга Yooka-Laylee Impossible Lair и както винаги Epic разкри безплатната игра за следващата седмица.

 
Windbound
 

Ще можете да вземете Windbound от обичайната промоционална страница на Epic Games Store в четвъртък, 10 февруари. Тя ще бъде там в продължение на една седмица. Както винаги, вие ще „купите“ играта на цена от нула долара и тя ще остане във вашата библиотека точно като всяка игра, за която може да платите пари.


Ето и описанието на Windbound от магазина:

Корабокрушенец сте на неизследван остров. Изследвайте, адаптирайте се и навигирайте по сушата и опасните морета, за да останете живи. Играете като Kara, вие сте воин, хванат в жестока морска буря, отдалечена от вашето племе. Изхвърлена от лодката си, на милостта на бурните води, вие сте хвърлени на бреговете на Forbidden Islands, мистериозен рай.

Вижте трейлър за Windbound:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page