top of page

Актуализация на Windows 11 може най-накрая да го направи добър за гейминг

Премиерата на Windows 11 не бе от най-успешните, защото приемането му от геймърите не беше много добро особено, когато намалява производителността. С най-новата актуализация на Windows 11 обаче нещата може да станат по-добри за геймърите.

 
Windows 11
 

Актуализацията KB5008353 наскоро стана достъпна като опция за изтегляне на потребители, които не са част от програмата Windows Insider. Според Windows Latest, актуализацията адресира някои грешки, свързани с SSD и HDD, които причиняват проблеми с производителността на новата операционна система.


В бележките за корекцията се казва, че „се адресира проблем, който засяга производителността на всички дискове (NVMe, SSD, HDD) на Windows 11, като извършва ненужни действия всеки път, когато се случи операция за запис“.


Пачът може дори най-накрая да си струва преминаването към Windows 11 за онези геймъри, които все още са се вкопчилит отчаяно в предишната версия на Windows.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page