top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Wo Long: Fallen Dynasty ще излезе на 3 Март 2023!

Team Ninja обяви, че тяхното фентъзи екшън заглавие, Wo Long: Fallen Dynasty, е планирано за 3 март 2023 г. за конзоли и PC.

 
Wo Long: Fallen Dynasty
 

Wo Long е игра за бойни изкуства, развиваща се по време на династията Хан - този път със смъртоносни демони, с които да се биете. Играта беше представена по-рано на тазгодишното изложение на Xbox & Bethesda Showcase, където направи впечатляващ дебют.


Team Ninja също така подробно описа Season Pass-a на играта, който включва три DLC пакета и брони. DLC пакетите обещават да добавят „нови офицери, демони, сценарии, етапи, оръжия и още много“. Wo Long ще има две отделни издания за компютърни играчи, стандартната версия и дигитлано делукс издание, последното от които ще включва Season Pass-а, козметика и дигитални версии на арт книгата и саундтрака.

Екипът също така разкри доклада си за обратна връзка от демо версията през септември, описвайки подробно планираните корекции на играта. Докладът включва различни промени в качеството на живот, като подобрена камера и по-добра стабилност по време на мултиплейър сесии. Въз основа на 80 000 анкетирани, само 1% от играчите дадоха отрицателна оценка на демото - добър знак за хората, които я очакват с нетърпение.


Team Ninja продължават да са заети, тъй като работят и върху самурайска игра с отворен свят, Rise Of The Ronin, която в момента е планирана за 2024 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Gameclub

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page