top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Спират работата по Man of Steel 2, след смяна на ръководството в DC

Изглежда, че плановете на James Gunn и Peter Safran за DC няма да засегнат само Gal Gadot, но и Henry Cavill.

 
Man of Steel 2
 

Според бюлетина Heat Vision на The Hollywood Reporter, „Man of Steel 2“ – в който Cavill ще се завърне в ролята – „е закъсал“. Плановете за филма, които започнаха преди Gunn и Safran официално да поемат поста съ-ръководители на DC Studios, може да не оцелеят след смяната на управлението.


В доклада се казва, че създателят на Peaky Blinders, Steven Knight, е бил нает да напише сценария за Man of Steel 2, но това не развълнувало ръководителите на Warner. Въпреки че можело да има друг сценарист нает да опита, Gunn и Safran били наети да наблюдават DC и разработката незабавно приключила.


Gunn направи публично изявление в Twitter след съобщения, че Wonder Woman 3 няма да види бял свят, като каза за тези съобщения, че „някои от тях са верни, някои от тях са наполовина верни, някои от тях не са верни и някои от тях не сме решили дали са верни или не."


Това вероятно означава, че плановете на Gunn и Safran все още са в процес на разработване и много неща могат да се променят или да останат същите, след като този план бъде разкрит.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page