top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Пач на WoW прави рейда Sepulcher of the First Ones по-лесeн!

World of Warcraft има нов пач, който прави новият рейд на Sepulcher of the First Ones по-лесен за минаване. Наред с някои корекции на грешки.

 
World of Warcraft
 

Halondrus The Reclaimer вижда най-много промени в актуализацията. Здравето му е намалено с 10% при митична трудност, докато лъчите на Planetcracker и Seismic Tremors вече ще се появяват на по-последователни места. Skolex също трябва да бъде по-гладка битка, тъй като Blizzard поправи проблем с насочването на героичните и митичните трудности, който беше прекалено наказващ. Tooltip-а за Rend вече показва правилната информация, което със сигурност помага.


На други места има поправки на Lords of Dread, Rygelon и Vigilant Guardian. Release мястото след Jailer също е преместено по-близо до боса. И накрая, заклинанието Grim Reflections на Anduin Wrynn вече е имунизирано срещу ефектите на Wicked Star за пет секунди, докато Befouled Barrier вече не е проблем.


Пачът на WoW също включва някои nerf-ове за dungeon-ните на Tazavesh. Здравето на Hylbrande и Vault Purifier е намалено съответно с 5% и 30% в Hylbrande. Междувременно битката с Myza’s Oasis в Streets of Wonder трябва да бъде далеч по-малко хаотична.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

96 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

댓글


bottom of page