top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Завръща ли се Wrath of the Lich King?

Изглежда, че WoW Classic може да получи сървъри на Wrath of the Lich King. Имаше няколко индикации, че това може да се случи през последните няколко месеца.

 
World of Warcraft Wrath of the Lich King
 

Един играч съобщава в Reddit, че негов съратник от гилдията е получил анкета от Blizzard, която пита колко вероятно е да играят класическа версия на Wrath of the Lich King. Няколко други играчи споделиха, че и те са получили подобен имейл, въпреки че един разкрива повече от това, което Blizzard иска. Очевидно разработчикът иска да знае колко се интересуват хората от новите сървъри и дали са играли оригиналният експанжън, когато е пуснат през 2008 г.


Няма да е първият път, когато Blizzard се допитва за интереса към нов WoW Classic сървър чрез имейл. През 2020 г. някои играчи получиха анкета, в която поискаха предпочитанията им за потенциален сървър на WoW Classic: Burning Crusade. Една година по-късно сървъра стана факт.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

140 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


За мен си остава може би най-добрият експенжън... >>>

Like
bottom of page