top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Wreckfest ще излезе за Switch!

Wreckest стартира за първи път за PC чрез Steam на 14 юни 2018 г., последван от PlayStation 4 и Xbox One на 27 август 2019 г., PlayStation 5 и Xbox Series на 1 юни 2021 г. и Stadia на 1 декември 2021 г.

 
Wreckfest
 

Ето информация за Switch версията:


Десетките опции за превозни средства ви дават възможност да проявите креативност, когато побеждавате приятелите си онлайн и се стремите да доминирате при разрушаването им. Независимо дали избирате косачка за трева, училищен автобус или комбайн, тази игра е свързана с добро прекарване, главоломни състезания и прекомерни катастрофи.


Освен значително количество необичайни и нормални превозни средства, от които можете да избирате, Wreckfest предлага на своите играчи множество състезателни писти и готино персонализиране на външен вид и подобрения на бронята. Тематиката на състезателната игра са дербитата за разрушаване, които ще ви оставят в шок от страхотно изглеждащото унищожаване на превозни средства, така че стартирайте двигателя и се пригответе.


Wreckfest ще включва онлайн мултиплейър режим за до 16 играчи, както и офлайн турнири. Версията на Nintendo Switch предлага два сезонни пакета: Пакетът за сезон 1 включва 20 луди и емблематични превозни средства, 20 безумни декорации за покривите и пакет за персонализиране на автомобилите с нови брони, джанти и други. Пакетът за сезон 2 ви дава достъп до 12 допълнителни коли.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page