top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Легендарният контролер за Xbox 360 се завръща

За да отбележи 17-ата годишнина от пускането на Xbox 360, производителят на периферни устройства за видеоигри, Hyperkin официално обяви днес, че възкресява емблематичния контролер.

 
Xbox 360 controller
 

Както е отбелязано в съобщение за пресата, Hyperkin Xenon е официално лицензиран кабелен контролер за игри, възпроизвеждащ емблематичния контролер, който служи като основен геймпад за втората домашна игрална конзола на Microsoft. Устройството е кръстено на кодовото име, използвано за Xbox 360 преди официалното му представяне на E3 2005.


Xenon ще бъде съвместим с Xbox Series X/S и устройства с Windows 10 и 11. Както можете да видите от изображенията, Hyperkin Xenon е леко модернизирана версия на контролера Xbox 360. Най-забележителните промени са специалните бутони за меню, изглед и споделяне, които обикновено се срещат в най-новата итерация на контролерите Xbox Series X/S.


Това не е първият път, когато Hyperkin възкръсва Xbox контролер от мъртвите. През 2018 г. компанията пусна реплика на Duke, първият контролер за оригиналния Xbox, известен с големия си дизайн. И след това, през 2021 г., за да отпразнуват датата на пускане на оригиналния Xbox и Halo: Combat Evolve, Hyperkin пусна вариантите на изданието за 20-та годишнина на Xbox и изданието на Cortana за 20-та годишнина на Halo на контролера Duke.


Hyperkin Xenon ще се предлага в четири цвята: черен, бял, розов и червен. Все още не е обявена премиерна дата и цена, за съжаление. Въпреки това се очаква Hyperkin да пусне контролера Xenon някъде в началото на следващата година.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page