top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox & Bethesda Games Showcase ще се състои на 12 юни

Microsoft обяви датата за тяхното не-E3-защото-отменено нo е вид на E3 Xbox & Bethesda Games Showcase. Шоуто ще се проведе на 12 юни.

 
Xbox Bethesda Showcase
 

Витрината естествено ще включва всички игри на Xbox, които излизат от Xbox Game Studios и заглавия от Bethesda – технически те все още са две отделни издателски подразделения, собственост на Xbox подразделението на Microsoft – но те също така ще канят партньори от индустрията, за да обявят и демонстрират собствените си заглавия.


Те обещават разнообразна гама от игри, които ще излезнат за конзоли и за компютър, и можете да сте сигурни, че цял набор от тях ще дойдат в Game Pass както на Xbox, така и на компютър.


Най-чаканото заглавие за това събитие със сигурност ще бъде предстоящата научнофантастична ролева игра на Bethesda, Starfield. Очаква се на 11 ноември, Bethesda да отвори капака и да разкрие всичко за тази дългоочаквана игра. Всичко, което имахме досега, е набор от тийзъри и дневници на разработчиците.


Можем да очакваме и да се надяваме да получим актуализации и за куп други вече обявени игри на Bethesda. От останалите разработчици на Bethesda се очаква, че ще пуснат трейлър и ще обявят пускането на Deathloop за Xbox след нейната ексклузивност за PS5, докато борещият се с вампири Redfall на Arkane също може да получи второ появяване, както се очаква през лятото на 2022 г., и Изглежда, че е крайно време MachineGames да разкрият малко повече от това, върху което работят – имат игра на Индиана Джоунс в ранна разработка, но Wolfenstein III се усеща като нещо по-вероятно.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

44 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page